Спасители

В началото на всеки летен сезон голям брой собственици на плувни басейни започват да търсят спасители и да мислят къде и как да ги настаняват, защото повечето от тях не живеят в населеното място където ще работят. Също така не се знае дали са добре обучени или внезапно няма да си тръгнат като Ви поставят пред непосилната задача спешно да намерите заместник в средата на сезона.

Ето защо ние предлагаме услугата „FULL MAINTANANCE & GUARD FOR LIFE“. POOLKING е първата организация в България, която предлага спасители за басейни като услуга, включена в пакетната цена за обслужване. По този начин ние обхващаме цялостен кръг за поддръжка на плувни съоръжения и аквапаркове от самото отваряне на басейна,  сезонната поддръжка и съблюдаването за безопасността на плуващите, до зазимяването на басейна. Собствениците на големи резорти и аквапаркове избират точно тази услуга като си спестяват всички ангажименти  свързани с водните площи.

Hие

поемаме обекта и го менажираме от началото до края на сезона, без да се изисква никакво усилие от Ваша страна.

Hие

разполагаме с обучен персонал, притежаващ лицензирани сертификати от Български червен кръст за извършване на водноспасителна дейност , както и цялостно оборудване за спасителни постове по американски стандарт.

Hашите

спасители преминават през вътрешнофирмени курсове за цялостна поддръжка на плувни съоръжения, като по този начин вие ще разполагате с човек, който ще следи постоянно химическото и техническото състояние на Вашия басейн и ще може да реагира адекватно във всяка една ситуация.

Hие

разполагаме със собствени квартири, за това няма да Ви се налага да търсите място за настаняване и да си създавате допълнителни разходи.