Пул Кинг ЕООД

Фирма „Пул Кинг“ ЕООД започва своята дейност през 2008 година, като от тогава до сега поддържа множество открити и закрити басейни в цяла България и е оставила след себе си много доволни клиенти. Ние сме млад и амбициозен екип с богат опит в строителството и поддръжката на плувни съоръжения и спа центрове.

Фирма „Пул Кинг“ ЕООД разполага със специалисти, работили в едни от най-големите компании за поддръжка и строителство на басейни в САЩ – Century Pool Management и High Siera Pools. Ние сме се грижили за над 800 басейна и спа центрове в New York, New Jersey и Washington. Нашият екип цели да наложим световно качество в изграждането и поддръжката на плувни съоръжения с цел максимален комфорт и удовлетвореност на клиентите.

Ние сме първата компания в България, която предлага американски тип на управление за плувни съоръжения, което включва директно предоставяне на обучени спасители, които постоянно следят за безопасността на плуващите, химическата и техническата поддръжка и чистотата на водата в басейна.

Поддръжка на басейни, ремонтни дейности, химическа и техническа поддръжка, спасители, проектиране изграждане на басейни и спа центрове