Направили сте страхотен СПА център, но съоръженията в него имат нужда от ремонт? Ние от PoolKing можем да Ви помогнем!

Ние сме сплотен и амбициозен екип с богат опит в строителството и поддръжката на плувни басейни и спа центрове, специализирани в ремонти на всички видове спа съоръжения. Напълно оборудвани сме да се справим с почти всеки проблем, който може да имате с някое от съоръженията си, за да заработи отново за нула време.

В PoolKing знаем добре, че грижата при експлоатацията на СПА оборудването е от изключително значение за неговата безопасност и дълъг живот. Ето защо сме тук, за да Ви помогнем и заедно да се справим с всеки един възникнал проблем.

Всеки СПА център е различен и трудностите, с които можете да се сблъскате, зависят от неговата конфигурация, от включените в него съоръжения, от интензитета на използване, както и от самото място, но нашите висококвалифицирани служители са способни да идентифицират и да се справят с всяка потенциална повреда, без значение колко голяма или сложна е тя.

Нашата експертиза варира от решаването на дребни проблеми, като паднали плочки, счупени пейки и дефектни температурни датчици, до подмяна на парогенератори и печки, и на по-сериозните проблеми, като течове, счупени въздушни компресори и помпи, или дори пълен ремонт на цялата Ви СПА инсталация.

Ремонт на СПА, сауни и джакузи

PoolKing - Ремонт на СПА съоръжения

Нашият екип от професионалисти е с над 10 години опит в САЩ и Европа, а нашата цел е да наложим световно качество в изграждането и поддръжката на сауни, джакузи и СПА съоръжения, за Вашия максимален комфорт и удовлетвореност.

Независимо дали имате нужда от нещо просто, като нов компресор за Вашата хидромасажна вана, или сте се сблъскали със сериозен проблем, който изисква навременен ремонт, а може би се налага да поискате технически съвет или консултация, не губете време и нерви в тревоги – доверете се на PoolKing!

За повече информация, относно специализирано почистване на твърди повърхности, дезинфекция и специализирано третиране с препарати, профилактика, ремонт и подмяна на техническото и технологично оборудване, не се колебайте, а се свържете лесно и бързо с нас.

Нашите специалисти са на разположение 24/7 и Ви очакват!